Not known Facts About دوره طراحی لباس
Not known Facts About دوره طراحی لباس
Blog Article
طراحی لباس مشاغل، طراحی لباس عروس، طراحی لباس داماد، طراحی لباس شب برای خانمها، طراحی لباس روز برای خانمها، طراحی لباس مجلسی، طراحی مانتو، طراحی لباس ورزشی، طراحی شال، طراحی لباس برای هنرپیشگان، ورزشکاران و شخصیتها در مراسمهای مختلف، طراحی لباس برای کودکان، طراحی کفش و … همگی حتی به تنهایی از پتانسیل بالای شغل طراحی لباس برای اشتغال و درآمد پایدار علاقهمند به مد و فشن خبر میدهد.
سلام روزتون بخیر مدرکتون قابل ترجمه هست ؟ من برای مهاجرت میخواستم
طراحان لباس باید از الزامات بازار مد آگاه باشند. آنها باید علاقه زیادی به یادگیری چیزهای جدید داشته باشند و مجلات، روزنامه ها و کتاب هایی در مورد تاریخچه طراحی مد و روندهای جدید است را بخوانند.
از بچگی طراحی لباس رو دوست داشتم . علاقه زیادی به خیاطی دارم و برای خودم همیشه لباس طراحی میکردم تا با پویااندیش آشنا شدم و تصمیم گرفتم که اصولی و حرفه آموزش طراحی لباس رو ببینم.
* طراحی فیگوراتیو اندام و صورت (اصول ترسیم اندام، سهرخ، تمامرخ، پشت، سر و چهره، دست و پا)
اولین نکتهای که باید در انتخاب دوره مناسب طراحی لباس به آن توجه داشته باشید، فعالیت آموزشگاه زیر نظر سازمان فنی و حرفهای است.
جذابیت رشته طراحی لباس، چشم بسیاری از افراد را بر روی سختیهای این رشته میبندد. این رشته یک کار تخصصی و پیچیده است که به یک فرد کوشا و باهوش نیاز دارد.
آیا افرادی که ساکن تهران نیستند میتوانند در این دوره های طراحی لباس شرکت کنند؟
کلاسها در ساعات مختلف در روزهای زوج و فرد، در شیفت صبح و عصر و همچنین در روزهای پایان هفته برگزار میشود.
رشته طراحی پارچه و لباس یک رشته هنری کاربردی است که دارای سه گرایش طراحی لباس، طراحی چاپ پارچه و طراحی بافت پارچه میباشد.
انتخاب دانشگاه برای ادامه تحصیل در رشته طراحی لباس با توجه به گرایشتان متفاوت خواهد بود. اما به طور کلی میتوان به دانشگاههای زیر اشاره کرد:
سرفصلهای دانشگاهی برای رشته طراحی لباس در سه مقطع کاردانی، کارشناسی و ارشد گنجانده شدهاند. این سرفصلها در دوره کاردانی بهترین کلاس طراحی لباس بهصورت مقدماتی و آشنایی با اصول کلی این رشته هستند و در دوره لیسانس و فوق لیسانس شامل آموزشهایی تخصصیتر میشوند.
این مسائل دقیقا مهارت ساخت برند شخصی را برای کسبوکار شما نشانه گرفتهاند و با این آموزهها دیری نخواهد پایید که رشد چشمگیری در کسبوکار و برند خود مشاهده میکنید.
بازار هدف خود را به وضوح تعریف کنید. سن، جمعیت شناسی، مرحله زندگی، شغل، عادات خرج کردن، دوست داشتن ها، دوست نداشتن ها، شخصیت، فعالیت ها، ارزش ها و سیستم های اعتقادی را در نظر بگیرید. هر چه دقیق تر باشید، بهتر است.